Practice!

Sample Problem

Tom earned some money selling bicycles this week: 4 one-hundred dollar bills and 50 ten-dollar bills. How much did he earn?

$

Solution

4 one-hundred dollar bills: $100 × 4 = $400

50 ten-dollar bills: $10 × 50 = $500

Total: $400 + $500 = $900